Javier Capella
Köksmästare

Tvårättersmeny 295kr

Torskrygg ajoarriero
På en smakrik kompott av rostad vitlök, rostad paprika och tomat serveras torskryggen tillsammans med skivad bakpotatis och gratinerad aioli

Coulant
på dulcechoklad från Valrhona med tranbärscurd och cacaocrunch

Dryckespaket - 150kr
Ett glas passande vin till varmrätten, 4cl desstertvin samt kaffe samt TC:s kolsyrade vatten

Trerättersmeny 435kr

Jordärtskockssoppa
på jordärtskocka och tryffel. Serveras med confiterad och friterad jordärtskocka samt lingonsylt och krutonger

Svensk renentrécôte
Serveras med stekt svartkål, potatisgratäng, nyponsylt och nyponsås

Ganache på mörk choklad
från Vintage Plantations. Serveras på kexbotten med rårörda hjortron och hjortronsorbet

Dryckespaket - 220kr
Ett glas passande vin till för- och varmrätt, 4cl desstertvin samt kaffe samt TC:s kolsyrade vatten.



Tapas

Charkuteriplanka
95:-
Kvällens ostar med husets marmelad
95:-
Kycklingkroketter
55:-
Patata Bomba
Friterad potatis fylld med älgfärs. Serveras med salsa brava
55:-
Gambas ajillo
Heta ASC-märkta räkor i vitlök, färsk chili och olivolja. Serveras med bröd
85:-
Friterad kulpotatis med mojo rojo
55:-
Hemgjorda pommes frites med aioli
35:-

Förrätter

Rökt älgcarpaccio med regnsbågsrom
Serveras på en bädd av rucola och toppas med inlagda blåbär och kantareller, palsternackschips samt pepparrotskräm
155:-
Jordärtskockssoppa
på jordärtskocka och tryffel. Serveras med confiterad och friterad jordärtskocka samt lingonsylt och krutonger
115:-
Sikrom
Västerbottenostkex, chantillykräm med smak av vodka, dill och citron samt grönsakscrudiés och rödbetspuré
155:-
Ravioli med picklade betor
fylld med getost och valnötter. Serveras med getostskum, machésallad samt honungs- och valnötsvinägrett
110:-
Traditionell rilette på rapsgris
Serveras på toast med karamelliserad lök, kapris och cornichons
125:-

Varmrätter

Torskrygg ajoarriero
På en smakrik kompott av rostad vitlök, rostad paprika och tomat serveras torskryggen tillsammans med skivad bakpotatis och gratinerad aioli
235:-
Hummer
Nykokt hummer som serveras med en variant av paella, aioli, haricot verts och citron
245:-
Svensk renentrécôte
Serveras med stekt svartkål, potatisgratäng, nyponsylt och nyponsås
285:-
Svensk ryggbiff
med rödvinssås, purjolöks- och morotsgryta samt potatiscylindrar fyllda med brynt smör och morotspuré
295:-
TC:s älgsoppa
Soppa med miniköttbullar på älgkött, potatis, rotsaker, rotselleribrunoise och klimp. Vid sidan av serveras skivor av rökt älghjärta, tunnbröd och Västerbottenostsmör
195:-
TCs hamburgare
Hemgjord och rökt på cacaospån. Serveras med bacon, ost, sallad, tomat, dragondressing, pommes frites samt chili- och vitlöksdip.
165:-
Vårrullar med trattkantareller
Vegetariska vårrullar fyllda med rotsaker, trattkantareller och Västerbottenost. Serveras med rödbetshummus och quinoa med ratatouillechutney och ruccola
195:-

Desserter

Coulant
på dulcechoklad från Valrhona med tranbärscurd och cacaocrunch
85:-
Petits-choux
med svenska äpplen och hasselnötspraliney. Serveras med mandelparfait och salt karamellkola
95:-
Ganache på mörk choklad
från Vintage Plantations. Serveras på kexbotten med rårörda hjortron och hjortronsorbet
105:-
Lakritsbavaroise
i ett skal av choklad från Vintage Plantation. Serveras med åkerbärsglass, åkerbärscoulis samt chokladsticks
105:-
Glass eller sorbet
Vår köksmästare och hans team lägger ner mycket kärlek på vår glass och sorbet. Smakerna varieras, fråga din servitör efter kvällens smak
45:-
Tryffel
30:-

Barnmeny

Hamburgare
Hemgjord hamburgare med pommes frites och sallad
50:-
TC:s fiskpinnar
Kvällens fisk, panerad och lätt friterad, potatis, grönsaker och aioli
50:-
Hemgjorda kycklingnuggets
med kulpotatis
50:-
Glass
med chokladsås

Menyn gäller barn mellan 6-12 år. Barn under 6 år äter gratis. För barn under 12år kan vi även erbjuda halva portioner av hela menyn till halverat pris.
30:-