Javier Capella
Köksmästare

Veckans Luncher


MÅNDAG 27 MAR

Lunchtallrik 105kr

Långbakat ekologiskt lamm med svamprisotto, vitlöksstekta haricot verts och skysås

Skaldjursgumbo på räkor, musslor, kräftor och potatis. Serveras med aioli

Zucchinischnitzel med svamprisotto och spenat


TISDAG 28 MAR

Lunchtallrik 105kr

Ugnsbakad kycklinglårfilé med rostad potatis och rotsaker samt salsa verde och spenat

Mjukbakad torsk med ljummen blomkåls- och potatissallad samt röra på ägg, majonnäs och ärtor

Ugnsrostad Oumph med ljummen blomkåls- och potatissallad samt salsa verde och spenat


ONSDAG 29 MAR

Lunchtallrik 105kr

Viltwallenbergare, ärtor, svampragu på bönor, lök och rökt sidfläsk samt gräddsås och potatispuré

Gryta på lax, sej och kallrökt lax samt potatispuré med Västerbottenostcrisp

Veg-wallenbergare med svampragu på bönor, lök och rotsaker samt gräddsås och potatispuré


TORSDAG 30 MAR

Lunchtallrik 105kr

Långbakad kalvrostbiff, sötpotatispuré, äppelcoleslaw och sås på rosmarin och honung

Röding med smörstekta rotsaker, potatiskompott med spenat och gräslök samt vitvinssås

Vegetarisk järpe med smörstekta rotsaker, sötpotatispuré och basilikacreme


FREDAG 31 MAR

Lunchtallrik 105kr

Pulled pork med pumpa, rostade rotsaker och sötpotatis samt creme fraiche

Panerad friterad kolja, rostade rotsaker, potatis, currymajonnäs samt puré på ärtor

Pulled oumph med pumpa, rostade rotsaker och sötpotatis samt creme fraiche