Javier Capella
Köksmästare

Veckans Luncher


MÅNDAG 20 NOV

Lunchtallrik 105kr

Pepparbakad ekologisk fläskkarré med Västerbottenostsbakad potatis, svampragu och skysås

Ugnsbakad torsk med rotsaks- och potatispuré samt vitlöksstekt broccoli och paprika

Bönbiff på chiafrön och kidneybönor med Västerbottenostsbakad potatis och svampragu


TISDAG 21 NOV

Lunchtallrik 105kr

Kalvrostbiff med rostad potatis och rotsaker samt salviasky

Ugnsbakad kolja med brynt smör, stompkaka på potatis, rotsaker och gräslök, rödbetsgryta samt sallad på sparris, rucola och rädisor

Rödbetsgryta med tzay, rostad potatis och rotsaker samt sallad på sparris, rucola och rädisor


ONSDAG 22 NOV

Lunchtallrik 105kr

Pannbiff med lök, ugnsbakade morötter, potatis, vita bönor och saltgurka

Lax med beurre blanc, kokt kulpotatis och bönsallad

Veganfärslimpa med svampsås, ugnsbakade morötter, potatis, vita bönor och saltgurka


TORSDAG 23 NOV

Lunchtallrik 105kr

Gulasch på svensk högrev med kokt skivad potatis, chiliaioli och tomatsallad

Dillbakad röding med potatispuré, syrad blomkål med spenat och rotsaker samt pepparrotsgräddfil

Vegetarisk gulasch med kokt skivad potatis, chiliaioli och tomatsallad


FREDAG 24 NOV

Lunchtallrik 105kr

Lättrökt ekologisk gårdsgris med gnocchi, tomat, grönsaker, pecorino och basilikakräm

Ugnsbakad torsk med kokt kulpotatis, sellericonsommé, rotselleripuré och rostade morötter

Oumph med gnocchi, tomat, grönsaker, pecorino och basilikakräm