Javier Capella
Köksmästare

Veckans Luncher


MÅNDAG 20 FEB

Lunchtallrik 105kr

Ugnsbakad marinerad kycklingfilé med rostad potatis, smålök, paprika och rosmarinsky

Fiskgryta med svamp, haricot verts, saffransaioli och ris

Puylinsbiffar med grönsaker, rostad potatis och pesto


TISDAG 21 FEB

Lunchtallrik 105kr

Chili på högrev och bönor. Serveras med ris och limeyoghurt

Citronrimmad torsk med brynt smör och kompott på jordärtskockor och potatis samt rostade rotsaker

Vegetarisk chili med ris och limeyoghurt


ONSDAG 22 FEB

Lunchtallrik 105kr

Karré med örtbakad potatis, rödvinssky och tomat-och paprikabaserad kikärtsgryta

Laxpudding med skirat smör, purjolök, ärtor och sockerärtor

Panerad portabella med tomat- och paprikabaserad kikärtsgryta


TORSDAG 23 FEB

Lunchtallrik 105kr

Köttfärspaj med limeyoghurt, majskolv och tomatsallad

Biff på röding och kolja med citrongräsyoghurt, örtmarinerade vita bönor samt rostad sötpotatis och rotsaker

Falafel med citrongräsyoughurt, örtmarinerade vita bönor samt rostad sötpotatis och rotsaker


FREDAG 24 FEB

Lunchtallrik 105kr

Viltgryta på älg, skogssvamp och rotsaker. Serveras med potatispuré och rårörda lingon

Filodegsinbakad torsk med ägg, dill, purjolök, sockerärtor, smör och potatis

Vegetarisk skogsgryta på oumph, svamp och rotsaker. Serveras med potatispuré och rårörda lingon