Ni sitter tillsammans 8st per bord, där maten serveras med olika uppläggningar mitt på bordet. Ni som gäster får på ett aktivt sätt ta del av maten och serveringen, vilket skapar naturliga samtalsämnen och ett trivsammare sätt att umgås.

Norrland & Mer...

(serveras för 50-150 personer)

• Dillbakad röding med rökt sikcréme, skottsallad, sikrom, lök och crème fraiche
• Terrin på mandelpotatis och västerbottensost
• Friterat tunnbröd
• Havtornsmarmelad
• Rostad mandelpotatis och rotsaker smaksatt med vindelrökt sidfläsk och Västerbottensost
• Pepparstekt renrostbiff med friterad pepparrot och trattkantarellsallad
• Örtkryddad viltkorv
• Rökig skogssvamp

Pris: 350:- ex. moms

• Hjortronbavaroise på browniebotten med nötkräm och kanderade hasselnötter

Pris med dessert: 445:- ex. moms


Mat & Mer...

(serveras för 50-150 personer)

• Fänkålshalstrad lax med syltad rödlök
• Vispat smör med Philadelphiaost och örter
• Polenta smaksatt med pancetta och pecorino
• Ört-pistou
• Mango-coleslaw
• Grönpepparstekt kalvrostbiff
• Rostade rotsaker med smak av vitlök och timjan
• Lammkorv
• Potatissallad med rostad paprika, sockerärtor och örter
• Grekisk sallad
• Limeaioli & BBQ-sås
• Surdegsbröd

Pris: 270:- ex. moms

• Hallonmousse med citronkräm, marängberg och citronsnö

Pris med dessert: 355:- ex. moms

Kontakt restaurang

Ulrika Lundström
Restaurangchef
090 15 62 44
Mail