The Metropolitan Opera - Tristan och Isolde HD

Miklagård, söndag 9 okt, kl 15.00

Nyuppsättningen av Tristan och Isolde är den hundrade operan som direktsänds på bio från Met! Nina Stemme gör sin paradroll som Isolde – en roll som hon har sjungit på operascener runt om i världen. René Pape repriserar rollen som kung Marke, en roll som han fått fantastiskt beröm för i tre tidigare Met-säsonger.

LÄS MER
BOKA BILJETT


The Metropolitan Opera - Don Giovanni HD

Miklagård, söndag 13 nov, kl 15.00

En av Mozarts mest populära operor, men också en av de mest djuplodande. Vår svenska operastjärna Malin Byström gör rollen som Donna Elvira, förförd och övergiven av Simon Keenlysides Don Giovanni.

LÄS MER
BOKA BILJETT


The Metropolitan Opera - L’Amour de loin HD LIVE

Miklagård, lördag 10 dec, kl 19.00

Inte en dag för sent! Finska Kaija Saariahos opera L’Amour de loin blir den första operan på Met komponerad av en kvinnlig tonsättare sedan 1903. Den är därmed den första livesända operan från Met av en kvinnlig kompositör.

LÄS MER
BOKA BILJETT


The Metropolitan Opera - Romeo och Julia HD LIVE

Miklagård, lördag 21 jan, kl 19.00

Shakespeares pjäs om de unga älskande och deras redan från början dömda kärlek ligger till grund för otaliga verk där Gounods Romeo och Julia är den mest populära och spelade operan.

LÄS MER
BOKA BILJETT


The Metropolitan Opera - Rusalka HD

Miklagård, söndag 26 feb, kl 15.00

Kristine Opolais gör huvudrollen i en ny uppsättning av operan som blev hennes stora genombrott: Dvořáks sagoopera om den kärlekstörstande sjöjungfrun Rusalka. Sir Mark Elder dirigerar Mary Zimmermans nya uppsättning.

LÄS MER
BOKA BILJETT


The Metropolitan Opera - La Traviata HD LIVE

Miklagård, lördag 11 mar, kl 19.00

Sonya Yoncheva gör sin hyllade tolkning av den dömda kurtisanen Violetta Valéry, mot den lovande amerikanske tenoren Michael Fabiano som henne älskare Alfredo.

LÄS MER
BOKA BILJETT


The Metropolitan Opera - Eugen Onegin HD LIVE

Miklagård, lördag 22 apr, kl 19.00

Folkets Hus och Parker livesänder Eugen Onegin från Metropolitan i New York med Anna Netrebko och Dmitri Hvorostovsky i huvudrollerna. Den 22 april 19.00 visas den på ett stort antal av våra biografer runt om i Sverige.

LÄS MER
BOKA BILJETT


The Metropolitan Opera - Rosenkavaljeren HD LIVE

Miklagård, lördag 13 maj, kl 18.30

Folkets Hus och Parker livesänder Rosenkavaljeren från Metropolitan i New York. Den 13 maj 18.30 visas den på ett stort antal av våra biografer runt om i Sverige.

LÄS MER
BOKA BILJETT