Aktuellt

Umeå Folkets Hus först i Västerbotten

Flera svanar har landat på Umeå Folkets hus. Sedan 2008 har våra restauranger varit Svanenmärkta och nu har vi tagit nästa steg i vårt miljöarbete genom att certifiera hela konferensanläggningen. Som en av fem anläggningar i landet är vi stolta över att kunna erbjuda ett miljövänligare alternativ när du skall boka din konferens eller middag. Kontakta oss när du vill boka ett klimatsmart möte.


Tack för ert bidrag: 44 800 kr till Östersjön

Genom vår miljökrona som ingår i alla dagpaket bidrar du som kund med 1:- och vi med ytterligare 1:- för att miljökompensera mötesdeltagarna i vårt hus. För 2016 års bokningar går bidraget på 44 800:- till Världsnaturfonden WWFs arbete med att rädda Östersjön. Tack än en gång för att ni bokar hos oss och samtidigt bidrar till en bättre miljö.


No Content
En levande mötesplats

Umeå Folkets hus är navet i det sjudande kultur-, mötes- och nöjeslivet i centrala Umeå. Om du flyger hit, släpper bussen av dig utanför vår dörr efter 15 minuters färd från flygplatsen. En promenad från tågstationen tar bara 5 minuter. Åtta hotell ligger inom bekvämt gångavstånd, liksom mängder av restauranger, pubar och butiker.

Folkets hus erbjuder flexibla och välutrustade lokaler anpassade för allt från små grupper till stora kongresser. Vår största lokal rymmer upp till 1 150 sittande gäster och 1 800 personer med stående publik, t.ex. vid konserter. Av våra 30 konferensrum är 11 grupprum. Fyra av rummen har plats för 100–250 sittande gäster.